Zoeken
  • svconventus

Jubileumjaar sv Conventus begint met nieuwjaarsreceptie voor leden en oud-leden

Bijgewerkt: 29 dec 2019


Zwijndrecht (15 december 2019) - In 2020 viert sv Conventus alweer haar 15-jarig jubileum. Conventus is samengesteld uit de Korfbalvereniging Zwijndrecht - welke 50 jaar zou bestaan - en de Handbalvereniging Walburg ’75 - die 45 jaar zou bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid is een jubileumlogo ontworpen waarin de kenmerken van de drie verenigingen terugkomen.

Een enthousiast jubileumteam houdt zich al maanden bezig met het organiseren van een mooi jubileumjaar vol met leuke jubileumactiviteiten voor jong en oud. De eerste activiteit is de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari 2020 in de kantine van Conventus. De nieuwjaarsreceptie is traditioneel bedoeld om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Dit jaar heeft de nieuwjaarsreceptie daarnaast een speciaal jubileumtintje.

Het bestuur van Conventus nodigt daarvoor, naast haar huidige leden, ook alle oud-leden van zowel Conventus, Korfbalvereniging Zwijndrecht en Walburg ’75 uit om naar deze nieuwjaarsreceptie te komen en samen met een hapje (verzorgd door de jubileumcommissie) en een drankje te proosten op een feestelijk nieuw (jubileum)jaar!

De kantine aan de Develsingel 7a is geopend vanaf 19.00 uur op 4 januari 2020. Wilt u de nieuwjaarsreceptie bijwonen? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar secretaris@svconventus.nl.


47 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now