Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus moeten in de tweede helft de meerdere erkennen in ADO

Zwijndrecht (12 januari 2020) – De korfballers van sv Conventus hebben zaterdag de ongeslagen koploper ADO gedurende de eerste helft nog goed onder druk weten te zetten, maar zagen in de tweede helft de achterstand oplopen. Het team miste het geluk dat de tegenstander wel had en verloor uiteindelijk met vijf punten verschil.

De selectie van Conventus reisde zaterdag met een goed gevoel af naar ’s-Gravendeel. Ondanks dat tegenstander ADO nog geen enkele wedstrijd had verloren, had coach Benno Snaphaan zich goed voorbereid op de wedstrijd en hadden twee oefenwedstrijden het team meer vertrouwen gegeven.

Conventus begon niet sterk aan de wedstrijd en keek al snel tegen een 4 – 1 achterstand aan. Het Zwijndrechtse spel zou zich vervolgens sterk verbeteren, met als gevolg dat het team vijf keer op rij wist te scoren, terwijl het ADO er van kon weerhouden te scoren. Na een 4 – 6 voorsprong kwam de tegenstander weer terug en kaapte de voorsprong vlak voor rust terug door 9 – 8 te scoren.

Het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team  begon scherp aan de tweede helft en poetste de achterstand al snel weer weg door tot 9 – 10 terug te komen. Tien minuten na rust kwam ADO weer beter in het spel en kon een voorsprongetje opbouwen. Waar bij Conventus de ballen vaak juist net uit de korf draaiden, had de tegenstander hier telkens wel het geluk dat deze ballen tot scores zouden leiden. Zo moest Conventus uiteindelijk met 20 – 15 de meerdere erkennen in ADO.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2021 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now