Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus trekken nu wel aan het langste eind

Zwijndrecht (19 januari 2020) – Na dit seizoen al drie maal met één punt verschil te hebben verloren, trokken de korfballers van sv Conventus afgelopen zaterdag wel aan het langste eind. Na een spannende wedstrijd won het team uiteindelijk met één punt verschil van het Goudse Gemini.


Het eerste korfbalteam van Conventus wist dat er zaterdag mogelijkheden lagen tegen Gemini: de tegenstander had deze competitie nog geen enkele wedstrijd gewonnen. Er moest bovendien ook gewonnen worden om in de middenmoot van de competitie mee te blijven draaien. Gemini staat echter bekend om hun fysieke en harde spel, waardoor het geen eenvoudige wedstrijd zou worden.


Het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team begon de wedstrijd goed en bouwde al snel een 6 – 2 voorsprong op. Gemini gaf echter niet op en knokte zich vervolgens weer geleidelijk terug tot een 9 – 8 ruststand, in het voordeel van Conventus.


In de tweede helft kon Conventus de opmars van Gemini aanvankelijk nog niet stoppen. Waar Conventus de tegenstander korfballend met de bal onder druk probeerde te zetten, deed Gemini dit door zijn fysieke spel. Zo kwamen beide teams zelfs bij 12 – 12 op gelijke hoogte, voordat de Zwijndrechtse spelers zich wisten te herpakken en weer een voorsprong van twee punten op konden bouwen. De voorsprong wist het team te behouden totdat de scheidsrechter affloot. Op dat moment kon er een 21 – 20 overwinning worden genoteerd, waarmee Conventus twee waardevolle punten aan zijn totaal toe kon voegen.

13 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now