Zoeken
  • svconventus

Korfballers sv Conventus verspelen stunt in de tweede helft

Zwijndrecht (26 januari 2020) – De korfballers van sv Conventus hebben zaterdag een mogelijke stunt in de openingsminuten van de tweede helft uit handen gegeven. Het team speelde tegen koploper DVS een zeer sterke eerste helft, waarin ze voor rust veelvuldig op voorsprong stonden, maar maakten in de eerste minuten van de tweede helft teveel fouten en zagen zo de achterstand lopen.


Het eerste team van Conventus wist dat ze het zaterdag in Hendrik Ido Ambacht zwaar zouden krijgen: tegenstander DVS had tot op dat moment nog maar één wedstrijd verloren en stond bovenaan in het kampioenschap. Het team miste bovendien Ellen Verschoor, wat een uiteindelijk sterke invalbeurt opleverde voor Anouk van den Berg.

Conventus begon direct sterk aan de wedstrijd en kon een vroege 2 – 0 achterstand ombuigen in een 3 -5 voorsprong. Diverse keren kwam de tegenstander weer terug tot een gelijke stand, maar het zou telkens het door Van den Boogaart Visspecialiteiten gesponsorde team zijn dat het voortouw nam. Met een 11 – 11 gelijke stand bij rust leek nog van alles mogelijk te zijn voor de tweede helft.


De rust zou dit keer voor Conventus echter een hinderlijke onderbreking zijn: het team kwam alles behalve geconcentreerd het veld op. In de eerste tien minuten leed het team door veel onnodige fouten balverlies en zag de achterstand oplopen tot 18 – 11, voordat er weer een doelpunt volgde uit het Zwijndrechtse kamp. Uiteindelijk wist het team zich weer iets te herpakken, maar waar DVS in de tweede helft zestien keer zou scoren, scoorde Conventus slechts zes keer. Zo liep eindigde de strijd in een 27 – 17 nederlaag.

59 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now