Paasactie bakkerij Voordijk!

De oliebollenactie afgelopen december was een groot succes.

Daarom organiseert de jubileumcommissie in samenwerking met Bakkerij Voordijk een nieuwe, leuke paasactie om het voorjaar in te luiden!

Nu de kantine dicht is, verzoeken we je de bestellingen via WhatsApp door te geven. Graag ontvangen we de bestelling uiterlijk 4 april a.s.

Wil je bij je bestelling je naam en achternaam vermelden?

Over het ophalen van de bestellingen ontvang je nog bericht. Hiervoor wachten we eerst de recente ontwikkelingen af!

De opbrengst gaat naar de jubileumactiviteit van 20 juni 2020! Ook hierover ontvangen jullie snel verdere informatie.

Recente blogposts

Alles weergeven