top of page
Zoeken
  • svconventus

Sv Conventus huldigt jubilarissen en bedankt gestopte vrijwilligers bij nieuwjaarsrecept

Zwijndrecht (5 januari 2020) – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van sv Conventus zijn volgens de jaarlijkse traditie de jubilerende leden van de club gehuldigd en gestopte vrijwilligers bedankt voor hun diensten. Na jaren waarin er meer dan tien leden een jubileum vierden, was het groepje dit jaar met vijf jubilarissen aanzienlijk kleiner. Daarnaast werden ook negen gestopte vrijwilligers bedankt voor hun diensten en werd de vrijwilliger van het jaar gekozen.


Tijdens deze avond werden eerst de vrijwilligers bedankt die in 2019 gestopt zijn met (een deel van) hun werkzaamheden voor de club: Wouter Dijk, Dunja van Veen, Floor van de Marel, Karin van Lieshout, Theo Winters, Dick Goedhart, Deborah Derriksen, Dick van Beeken Hans van Werkhoven.


Vervolgens ging de aandacht uit naar de vrijwilliger van het jaar. Dit jaar ging een overduidelijke meerderheid van de stemmen naar Jos de Kok, welke na bijna dertig jaar als penningmeester voor de club actief te zijn geweest bekend heeft gemaakt te gaan stoppen.


Onder de leden die hun jubileum vierden waren er twee die zelfs hun veertig jarige jubileum vierden: Hannie Pelikaan en Patrick Huisman. De overige jubilerende leden zijn: Wouter Dijk, Stefan de Heer en Rico Schenkel (allen 12,5 jaar lid).


De nieuwjaarsreceptie van Conventus stond dit jaar ook in het teken van een jubileum van de club zelf: deze bestaat dit jaar vijftien jaar, terwijl de verenigingen waaruit Conventus is ontstaan 45 jaar (HV Walburg ’75) en 50 jaar (KV Zwijndrecht) zouden zijn geworden. Om dit te vieren heeft de club een jubileumcommissie opgericht, welke tijdens de nieuwjaarsreceptie de eerste plannen presenteerde. Zo is er door Muifel Brouwerij een speciaal biertje gebrouwen voor de club, welke als naam toepasselijk ‘De Derde Helft’ krijgt. Deze zal over ongeveer twee weken in de kantine van de club te koop zijn.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page