Zoeken
  • svconventus

Handbaldames sv Conventus eindigen veldseizoen met eerste nederlaag


Zwijndrecht (16 oktober 2016) – De handbaldames van sv Conventus zijn de eerste helft van het veldseizoen geëindigd met de eerste nederlaag. Na vijf overwinningen op rij kon het team van coaches Ad en Bianca Noordhuizen niet ongeslagen de winter in gaan.

De wedstrijd tegen Roda’71 van afgelopen weekend moest de echte topper van het veldseizoen worden: zowel Conventus als Roda waren nog ongeslagen, waarmee het een bijzonder interessante wedstrijd leek te worden. Conventus kampte echter met een groot aantal afwezige speelsters, waardoor er enigszins geïmproviseerd moest worden.

Beide partijen begonnen aanvankelijk redelijk aan elkaar gewaagd aan de wedstrijd: tot 3 – 3 ging het vrijwel gelijk op. Vanaf dit moment kwamen er meer slordigheden in het spel van Conventus, wat de tegenstander de kans gaf om een gaatje te slaan tot 3 – 6. Voor rust zou Roda de voorsprong zelfs uit weten te bouwen tot een 10 – 5 voorsprong.

Dit beeld zette zich aanvankelijk in de tweede helft voort, waarbij Conventus veel open kansen onbenut liet. Na ongeveer tien minuten werd de Zwijndrechtse defensie echter sterker en kwam het team van 7 – 14 terug tot 9 – 14. Maar op het moment dat er weer geloof in het team begon te ontstaan kreeg de tegenstander twee strafworpen op rij, waarna dit prille geloof weer snel verdween. Het gevolg was dat de achterstand verder opliep, tot 12 – 20 na zestig minuten speeltijd.

De andere twee damesteams kwamen eveneens tekort: het derde damesteam verloor met 7 – 10 van Roda, terwijl het tweede team met 11 - 19 van Atomium verloor. Het tweede herenteam deed betere zaken door Olympia’72 met 13 – 10 te verslaan.


18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now