Trainingspakken en wedstrijdshirts.

Twee aandachtspunten voor alle spelende handballers en korfballers:

1. De eventuele wedstrijdshirts zo spoedig mogelijk inleveren in de kantine of bij Anita Verheij.

2. Er zijn vele mutaties op het gebied van de ledenadministraties. Leden die hebben opgezegd en leden waarvan het spelend lidmaatschap is omgezet naar rustend lid, moeten (zoals afgesproken) hun trainingspak inleveren (zie ook de ontvangen bevestigingen). Ook per omgaande en zeker voor 30 juni 2017. Wordt dit niet gedaan, dan volgt afschrijving via de machtiging ad 37,50. Deze voorwaarden zijn vermeld op het getekende ontvangstformulier.

Namens het bestuur,

Jos de Kok