Zoeken
  • svconventus

Handbalheren sv Conventus starten tweede deel veldseizoen met gelijkspel


Zwijndrecht (8 april 2018) – De handbalheren van sv Conventus zijn het tweede deel van het veldseizoen begonnen met een gelijkspel tegen sc Twist. In een bijzonder spannende wedstrijd was het onderlinge verschil nooit groter dan twee punten en stonden beide teams na zestig minuten speeltijd dan ook op gelijke hoogte.

Conventus had in het najaar de uitwedstrijd bij Twist nog met twee punten verschil gewonnen, wat mogelijkheden toonde voor de thuiswedstrijd. Het team begon aanvankelijk niet scherp aan de wedstrijd, met diverse gemiste kansen, maar na enkele minuten kwam het spel op gang en draaiden het Zwijndrechtse heren een 1 – 2 achterstand om in een 4 – 2 voorsprong. Twist zou weer terugkomen, waarna de stand tot rust gelijk op zou gaan.

Een 10 – 9 voorsprong bij rust werd in de openingsminuten van de tweede helft snel veranderd in een 10 – 11 achterstand voordat Conventus weer in z’n spel kwam. De verdediging zou in de tweede helft niet meer op het niveau van de eerste helft komen, wat Twist de kans gaf om dichtbij te blijven. Een cruciaal moment volgde na tien minuten toen het team een tweeminuten tijdstraf kreeg en in ondertal twee doelpunten moest incasseren. Zo veranderde Conventus’ leidende rol in een achtervolgende rol, maar het team gaf niet op.

In een bijzonder spannende slotfase wist Conventus weer op voorsprong te komen, waarna beide teams elke aanval zo secuur mogelijk uitspeelden om gemiste kansen te voorkomen. Eén minuut voor het eindsignaal kwam Conventus weer op voorsprong, maar een halve minuut later kwam Twist weer terug tot 23 – 23. In de slotseconden zouden beide teams niet meer weten te scoren, waardoor de strijd in een gelijkspel eindigde.


16 keer bekeken
SV Conventus

Develsingel 7a
3333 LD Zwijndrecht
E-mail: info@svconventus.nl

Tel: (078) 619 18 44 (kantine)

Het lidmaatschap van Sportvereniging Conventus wordt aangegaan voor een geheel verenigingsjaar. Dit verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het volgend jaar. Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende seizoen geldt dat je dit schriftelijk of middels e-mail voor 31 mei moet aangeven bij het secretariaat en/of ledenadministratie van de vereniging. Meer informatie

  • Facebook - Black Circle

© 2019 SV Conventus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now